Waarom online video essentieel is voor uw zaak

Als je wil slagen online, is het gebruik van video essentieel.

5 redenen waarom video essentieel is in de communicatie met klanten en zorgt voor meer online verkoop

1. Aandacht
de aandacht trekken is eenvoudiger met behulp van video. Een website kan informatief zijn, met video kan je sneller meer gedetailleerde info geven & uiteraard is het een groot voordeel dat je producten of diensten kan visualiseren.

2. Persoonlijk
Video is een pak meer persoonlijk dan geschreven tekst. Toon je bedrijf, je medewerkers of je producten. Video is bijna even waardevol als een directe kennismaking. Mensen houden van online video. Nagenoeg 4 mensen op de 5 die je site bezoeken zullen je video bekijken.

3. Engagement & Bevestiging
Video engageert de kijker en zal uiteindelijk tot meer verkoop leiden. Een rapport van Internet retailer verklaart dat klanten die online video bekijken tot 85% meer geneigd zijn om te kopen dan mensen die niet kijken. Dat is een stevig argument om online video te gebruiken! Volgens een studie van prweb zal het gebruik van video het vertrouwen van de consument doen stijgen tot 57%.

4. Expert Factor
Toon uw expertise in uw domein via online video, maak het onderscheid met de competitie! U zal door uw omgeving en uw klanten gezien worden als een expert in uw vakgebied.

5. SEO
Het feit dat video de ranking van uw website positief zal beïnvloeden is veel te weinig bekend. Studies hebben uitgewezen dat U door het gebruik van online video 50x meer kans hebt om op Google page 1 te komen dan via andere meer traditionele SEO methodes.

Wat is jouw ervaring met online video? Heb je zelf bepaalde tips & tricks?

We horen graag jouw mening in de commentaar hieronder.

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video

Wim Symoens, video expert.

Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46