Waarom video essentieel is voor iedere onderneming

Veel ondernemers worden nerveus wanneer er gesproken wordt over video, dat is vaak nog onbekend terrein, dus die reactie is helemaal niet ongewoon !

Nochtans is video is de snelst groeiende trend op gebied van web marketing.

Het is belangrijk om het te blijven herhalen: IEDER BEDRIJF heeft video nodig om de eenvoudige reden dat video het beste resultaat oplevert van alle online media. Facebook heeft een stijging genoteerd van 50% in video views tussen mei en juli van dit jaar, dat heeft er zeker te maken dat video’s nu vanzelf beginnen spelen in de newsfeed.

Ik spreek vaak met ondernemers over het gebruik van online video en velen zijn terughoudend om eraan te beginnen omdat ze denken dat het te moeilijk is, arbeids intensief en je hebt er duur materiaal voor nodig. Dit hoeft allemaal niet zo te zijn, dus blijf lezen…

Je kan mogelijk denken dat online video nog redelijk nieuw is en terwijl je weet dat het hot & trending is, denk je tegelijk dat het niet essentieel is. Ik hoor die argumenten ook wel, niettemin zijn dat soort meningen mijlenver verwijderd van hoe consumenten in deze tijd met online media omgaan. Je klanten zoeken wel degelijk naar info en referenties op Youtube. Video springt er ook uit op je website, wanneer het goed geplaatst wordt. Video is helemaal niet meer nieuw, integendeel, als je nu niet met video werkt ben je niet mee met je klanten en de digitale communicatie!

Als je online een impact wil maken is video essentieel voor iedere onderneming!

Bij deze daag ik je uit voor een split-test: we maken een vergelijking tussen je oude vertrouwde communicatie en een aantrekkelijke hedendaagse video.

Bekijk de video voor meer info:

Heb je zelf ervaring met welke resultaten video voor jou heeft opgeleverd, plaats dan je comment in het veld hieronder.

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video

Wim Symoens, video expert.

Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46