Video laten maken

Kwaliteit

Zorgeloze producties

Jarenlange ervaring

Video laten maken

Een bedrijfsvideo kun je laten maken bij een gespecialiseerd bedrijf als Clickable Video. Bij Clickable Video maken wij bedrijfsvideo’s voor allerlei soorten bedrijven, voor allerlei verschillende doelgroepen. Onze bedrijfsvideo’s zijn altijd creatief, mooi en leuk, maar zorgen er ook voor dat de juiste doelgroep wordt aangesproken. Wij begeleiden je tijdens het hele proces; we zetten een complete videoproductie voor je op. Elke bedrijfsvideo die wij maken is een gegarandeerd succes!

 

Bedrijfsvideo laten maken door de specialist: samen een marketingplan opstellen

Wil je een bedrijfsvideo laten maken door een echte specialist, maar wil je ook dat die video op de juiste plek terecht komt? Dan ben je bij Clickable Video aan het juiste adres. Wij maken namelijk niet alleen de video, wij voorzien je ook van marketing advies. Het is dan ook verstandig te beginnen met het beantwoorden van een aantal vragen. Wie is de doelgroep en waarom hebben zij baat bij jouw product of dienst? En op welke manier kan de doelgroep bereikt worden?

 

Een bedrijfsvideo maken: hoe gaat dat precies in zijn werk?

Is het marketingplan uitgedacht, dan is het zaak snel te beginnen met het maken van de video. Daarbij moeten heldere en duidelijke doelen worden vooropgesteld, die de kijker exact laten zien wat jij voor ze kan betekenen. Een goede bedrijfsvideo heeft:

  • een duidelijk doel, strekking, komt to the point en voldoet aan video SEO richtlijnen;
  • een acceptabele lengte (dus niet te lang!) en kan worden gedeeld via de sociale media;
  • een professionele uitstraling waarbij de doelgroep niet wordt onderschat;
  • een Call To Action

 

Andere video laten maken bij Clickable Video?

Bij Clickable Video bieden wij naast de bedrijfsvideo’s ook de mogelijkheid een andere video te laten maken, zoals de animatiefilm en de interactieve video. Ook zo’n video kun je specifiek voor jouw bedrijf bij Clickable Video laten maken. Bij ons kun je terecht voor kleinschalige producties, zoals instructiefilms, maar ook voor grote producties, zoals professionele bedrijfsfilms.

 

Videocampagne opzetten?

Bij Clickable Video zijn wij ervan overtuigd dat goede bedrijfsvideo’s een positieve invloed hebben op de reputatie en de online aanwezigheid van een bedrijf. Wij geloven er dan ook in dat het laten maken van een goede bedrijfsvideo je optimaal rendement oplevert. Lijkt het opzetten van een videocampagne een goede stap voorwaarts voor je bedrijf? Kom dan met ons praten over het opzetten van een videocampagne. We zetten de koffie alvast klaar. Contact met ons opnemen kan heel eenvoudig, bel even naar het volgende telefoonnummer: 0496 23 27 46 of stuur een mail naar info@clickablevideo.eu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
WhatsApp chat