bereik je klanten met online video

Waarom is Video voor ondernemers nu nog belangrijker dan pré-corona?

Voor heel veel bedrijven en werknemers is het professionele leven drastisch veranderd sinds corona heel de wereld verstoorde. En video lijkt wel dé oplossing op heel veel problemen.

Video wordt niet enkel gebruikt door bedrijven om in contact te staan met hun werknemers, om te vergaderen en om zo productief te blijven. Neen, ook voor marketing en sales is video op dit moment hot.

Corona zorgt voor heel veel onzekerheid. Niemand wil besmet geraken, daarom focussen we ons vooral op de bescherming van werknemers en klanten. Maar ook op economisch vlak is er een grote onzekerheid, heel veel bedrijven en winkels moesten verplicht sluiten. En verkopen zonder effectief open te zijn, is voor veel activiteiten niet mogelijk of toch heel moeilijk.
Hoe goed we ook ons best doen om onze business te digitaliseren, zaken doe je met mensen, of het nu werknemers of klanten zijn.
Corona heeft ons wel onze bedrijfsvoering laten herdenken. Video als tool om mensen te verbinden is nu nog meer aan een opmars bezig.

Video maakt het verschil  

Video is de enige manier om informatie te verspreiden die toelaat dat mensen mekaar zien, horen en leren kennen. Een groot verschil met een geschreven boodschap.
Krijg jij dagelijks ook zoveel e-mails in jouw mailbox van alle mogelijke bedrijven die jou vertellen hoe zij met corona omgaan en welke maatregelen zij treffen wanneer hun winkels weer toegankelijk zijn of wanneer hun vertegenwoordigers weer op pad mogen?
Lees jij al deze mails? Ik niet (meer).
Een mail is heel afstandelijk, een connectie krijgen is niet evident.
Video daarentegen geeft de kans om echte menselijke verbindingen te maken. Naar interessante boodschappen op video wordt gekeken én geluisterd.
Als je video goed inzet, maak jij op dit moment het verschil.

Creëer een online buyers experience   

Video heeft nu nóg meer impact op verkoop dan vroeger. Geef toekomstige klanten al een virtuele ervaring, laat ze virtueel proeven van jouw producten, van jouw winkel of handelszaak. Laat ze goesting krijgen om jou na heel deze crisis te komen bezoeken of om je nu al te steunen door online te kopen. Ook online kan je een buyers experience creëren.

Het grote publiek verwacht op dit moment geen professionele video’s. Ze verwachten contact met de winkels en organisaties die ze niet live kunnen bezoeken.
Heel wat winkels die de online kaart trokken sinds maart 2020 hebben het begrepen. Ze maken zelf video’s en zorgen er zo voor dat ze op het netvlies van hun doelgroep blijven verschijnen.

Maar waarom niet van dit moment gebruik maken om een professionele video te laten maken? Je hoeft mogelijk je zaak niet te sluiten, er loopt niemand ongevraagd in de weg. Je kan alles zelf alles ensceneren. Tijdens onze opnames kunnen we perfect de afstand bewaren en toch kwalitatieve video’s maken. Ook in deze tijden blijven animatie video’s bijzonder interessant, lees hier meer

Blijf aanwezig met jouw bedrijf op sociale media. Laat je zien, vertel wat je plannen zijn.
Wij sturen samen met jou jouw boodschap de wereld in.

Nu moet je het verschil maken.
Mis de boot niet. 

Waarom is en blijft video de meest doeltreffende manier om te communiceren met je leads, klanten en prospects.


1. Een studie van Google toonde aan dat kijkers wel 95 % van de inhoud van een video onthouden. Bij een geschreven bericht blijft er maar 10 % van de boodschap hangen.

2. De tekst op een website of op sociale media wordt maar voor 20 % gelezen. Daarna haakt de lezer af.

3. Een boodschap in videovorm wordt ongeveer voor 80 % bekeken.

4. Nu bijna iedereen in afzondering leeft, worden online platformen heel druk bezocht.

Communiceer op een gepaste en authentieke manier.
En we kunnen je hier bij helpen :-)

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video
Wim Symoens, video expert. Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46