Clickable Video brochure

de video brochure waar je niet naast kan kijken!

 

De video brochure is een bijzonder originele manier om je expertise of producten te tonen aan klanten of prospects

 

We hebben recent een flink aantal video’s gemaakt voor onze klant Eco Heating. Ze zijn gespecialiseerd in geothermie voor alleenstaande woningen, verkavelingen en grote gebouwen.

Met deze videokaart gaat Eco Heating architecten en bouwpromotoren op de hoogte brengen van de verschillende mogelijkheden en voordelen van geothermie.

Als je de combinatie kan maken van een goede brochure met overtuigende videocontent, maak je natuurlijk flink indruk op je prospect of klant.

De toegevoegde waarde van de video brochure zit in de combinatie van video en print. Daardoor val je direct op en zorg je voor een positieve indruk & beleving. De combinatie tussen een brochure en video maakt dat je boodschap nog duidelijker overkomt.

Meer info over Eco Heating en geothermie vind je hier

De voordelen van een video brochure

 

Hoge aandachtswaarde

Een video brochure is een unieke combinatie van drukwerk met bewegend beeld en geluid. De video start automatisch wanneer je de brochure opent en trekt onmiddellijk de aandacht. ‘The best of two worlds’ gecombineerd in één medium. Zo heeft je boodschap gegarandeerd een positief effect.

Eindeloze mogelijkheden

We produceren voor jullie een opvallende en originele video uitnodiging, een handleiding, visitekaartje, direct mail, … Je communicatie gaat niet onopgemerkt voorbij! Dankzij de hoog waargenomen waarde van de video blijft de kaart ook langer bewaard.

Compleet herkenbare huisstijl

De brochure kan vormgegeven worden volgens je huisstijl zodat je direct herkenbaar bent. Zowel de kaart als de video geef je helemaal vorm zoals je zelf wil. Op die manier is het eenvoudig om de video brochure perfect op jullie huisstijl te laten aansluiten. Bovendien is het mogelijk om in 1 kaart meerdere video’s te laten afspelen. Er kunnen tot 8 video’s toegevoegd worden. Unieker kan je boodschap niet worden.

Bepaal je eigen formaat en kwaliteit

Je hebt de keuze uit verschillende formaten; van visitekaartje tot A4, zowel landscape als portrait. Er zijn verschillende schermformaten mogelijk, variërend tussen 6 tot 25cm.

Lange afspeelduur

De brochure is niet enkel geschikt voor korte clips, afhankelijk van het geheugen kan je zelfs tot 1,5u aan video plaatsen. Standaard is 128MB wat goed is voor video’s tot 6 minuten. Langer afspelen is ook mogelijk met een geheugen van 256MB, 512 MB, 1 GB tot 4 GB.

Lange termijn (her)bruikbaar

Iedere kaart komt met een eigen USB kabeltje, zodat je zelf video’s kan toevoegen of aanpassen in de brochure. Verandert je aanbod, dan pas je gewoon de brochure aan. Of personaliseer de kaart op maat van de ontvanger!

Geen minimum oplage

Of je nu honderden exemplaren van deze video brochures wenst of er slechts enkele wenst, elke oplage is mogelijk.

Een video brochure bestaat uit:

   • een uitklapbare brochure van hoogwaardig gepersonaliseerd karton
   • video die afspeelt bij het openen van de brochure
   • optie tot meerdere video’s in één brochure
   • buttons om geluid en video’s te bedienen
   • geïntegreerd LCD-scherm
   • ingebouwde speaker

   

Meer info klik hier

Neem gerust contact met ons op en we bespreken wat de meest geschikte video strategie is voor je bedrijf, product of dienst.

We helpen je graag bij de uitvoering van je eigen videomarketing plannen, klik hier voor meer info

 

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video

Wim Symoens, video expert.

Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46