Grafische intro en outro
Maak al je video's direct herkenbaar

Voor merken die op een regelmatige manier met hun doelgroep met video willen communiceren, is het zeker een goed idee om grafische branding toe te voegen aan iedere aparte video.

Het plaatsen van het logo is zeker altijd aangeraden, indien je over een serie video’s spreekt is het zeker wenselijk om een grafische intro en outro toe te voegen aan iedere video.

Vergelijk het gerust met de generiek van een TV programma, of de generiek van een speelfilm. Je creëert herkenning en verwachting, je merk en je product wordt onmiddellijk herkenbaar. In het geval van corporate video gaan we heel korte versies aanmaken, idealiter tussen de 5 à 10 seconden.

Een van de grote voordelen die je hebt met het aanmaken van een outro is dat je een duidelijke Call To Action (CTA) kan toevoegen aan je video: contacteer ons via… Kom hier meer te weten…Ga nu naar….

Contacteer  ons nu voor een grafische intro en outro op maat van je eigen video marketing campagne. Bij uitbreiding kunnen we de volledige grafische branding voorzien over heel je video.