Euroshoe
lanceer je nieuwe collectie of product met een originele interactieve video campagne

Euroshoe lanceerde de nieuwe lente & zomer kinderschoenen collectie met een zeer originele video campagne. Deze clickable video heeft een bijzonder hoog fun gehalte. Het is ideaal om de kids te bereiken, te entertainen en om Euroshoe te branden.

De bedoeling is om kinderen sterker te benaderen in hun leefwereld op een originele, leuke en interactieve manier. ”Ik ben zeer tevreden over het resultaat” vertelt David Baens, Online marketing manager bij Euroshoe. “Deze video advertising is een prima aanvulling op onze campagne. Wij hadden nog geen goede manier gevonden om de kinderen rechtstreeks te betrekken bij Woeffies. De kinderen beleven veel plezier aan het videospelletje, Woeffies kan door de interactieve video sterker gebrand worden en de e-couponing actie zal de verkoop nog stimuleren” voegde hij er nog aan toe.

De lente- en zomercollectie van Woeffies wordt op een leuke manier in een reclamefilm voorgesteld waarbij de kinderen kunnen klikken op de schoentjes, op die manier kunnen ze punten vergaren. Wanneer ze minstens 3 schoentjes hebben aangeklikt, winnen ze een Woeffies kortingsbon. Daar zal de mama ook blij mee zijn. Speel het Woeffies spelletje en maak kennis met de brede waaier van mogelijkheden van interactieve video.

Hoe werkt het?

Clickable video voegt “hotspots” toe aan een online video, in de zin dat bepaalde items in een video gelinkt zijn aan een specifieke “call to action”. In het geval van de woeffies video is het doel duidelijk dat kinderen uitgenodigd worden om het spel te spelen en dat ze daardoor een kortingsbon kunnen winnen voor hun volgende aankoop. Het is een leuke en eenvoudige manier om een merk of een product voor te stellen aan de gewenste doelgroep. De basis van de video is een youtube videoclip. De video kan gedeeld worden via social media (facebook, twitter, google+ en linkedin) terwijl de volledige interactiviteit behouden blijft. Online branding was nog nooit zo eenvoudig.

WhatsApp chat