ECCO
Opening video kanker congres Wenen

Watch this video fullscreen and turn up the music!

ECCO is een non-profit organisatie die ontstaan is om de rechten van alle Europese kanker patiënten te ondersteunen en hen te adviseren over de nieuwste en best mogelijke behandelingen die er bestaan. Ecco promoot de interactie tussen de verschillende organisaties die bezig zijn met kanker behandeling en onderzoek op Europees niveau.

Clickable Video stond in voor het aanmaken van de verschillende video’s die gebruikt werden om de 20.000 aanwezigen in de juiste mindset te brengen.

Deze video heeft een afwijkend breedbeeld formaat van 4 op 1 aangezien het vertoond werd op een gigantisch scherm van 35m breed op 4m hoog.

De reactie van de klant na afloop deed ons bijzonder veel plezier:

“The response has been overwhelming. The compliments were very very gushing and everyone loves it. Each video worked well and we have no complaints whatsoever. 280sqm screen was impressive!

Can I thank you and your team for delivering our vision with such ease and hassle free it has been an absolute pleasure to work with you, and look forward to investigate future projects :-) “