ABS bouwteam
Meesters in de bouwkunde

Top architectuur en aannemingen onder de noemer ABSoluut architectuur

ABS Bouwteam staat voor ABSoluut Architectuur. Het bedrijf werd in 1990 overgenomen door architect Anton Gonnissen. Ondertussen telt het team 25 interne medewerkers, schrijven ze meer dan 1200 gebouwen op hun palmares en gingen ze boeiende samenwerkingen aan met gerenommeerde Belgische architecten.
Zeker wie zoekt naar kwaliteit en duurzaamheid zonder aan schoonheid en wooncomfort in te boeten, kiest voor ABS Bouwteam. Naast die jarenlange ervaring, vakkennis en zin voor architectuur willen ze vandaag ook meerwaarde in hun vak en sector genereren. ABS bouwteam bouwt maatschappelijk verantwoord en daarbij zijn aspecten zoals een zorgzame ruimtelijke ordening, duurzame energie en de keuze voor hoogwaardige materialen hen niet vreemd. Kortom: ABS bouwteam wil wonen voor hun klanten veiliger, duurzamer en mooier maken. Want zo wordt ook de wereld met elke realisatie een tikkeltje mooier.

Mooie en oprechte woorden van een topbedrijf!

 

Clickable Video ondersteunt ABS bouwteam op gebied van hun videoproductie en videomarketing. We zijn erg blij dat we voor hen op regelmatige basis topkwalitatieve video’s kunnen draaien. Bij uitbreiding van deze video’s leveren we ook Social Media content aan zodat ABS voldoende middelen heeft om hun ideale doelgroep te bereiken.

Zoals met al onze klanten streven we een top samenwerking na op lange termijn, dus het doet deugd dat het gevoel wederzijds is.

we zorgen ook voor korte video content om de aandacht te trekken op Social Media kanalen

ABS Bouwteam

ABS Plaza