Laat je kijkers zelf beslissen wat ze willen zien in een video

We kennen allemaal online video’s die de kijker enkel de mogelijkheid geven om op de playknop te drukken. Maar het kan ook helemaal anders !

Iedereen is vertrouwd met lineaire video. Denk maar aan traditionele TV, Youtube of Vimeo, daar druk je op de playknop en de video zal afspelen, gewoon van het begin tot het einde, zonder dat je de mogelijkheid hebt om zelf het verloop te bepalen. De enige kans die je hebt om in te grijpen bij online video zoals we die heden ten dage kennen is dat je kan scrollen op de tijdslijn van een video, dus dat je sneller voor – en achteruit kan spoelen.

Het kan ook anders. Door het toevoegen van een interactieve laag op de video is het perfect mogelijk om een aantal hoofdstukken te programmeren zodat de kijker zelf kan beslissen welk item voor hem/haar belangrijk is. Op die manier geef je de kijker direct de mogelijkheid om datgene te selecteren wat van belang is. Dat geeft jou ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in welk deel van de video het meeste interesse is getoond door de kijkers. Dus kortom, geef je kijkers de mogelijkheid om zelf te beslissen wat ze willen zien in een video, dat maakt de kijk ervaring zoveel rijker!

Easyfairs is een bedrijf dat wereldwijd actief is in het organiseren van vakbeurzen in verschillende sectoren. In het verleden werd steeds een brochure gebruikt om de M+R beurs over meet – en regeltechnieken in Antwerp expo aan te kondigen. Aangezien het veel interessanter is om via digitale weg met video te communiceren, werd gekozen voor een clickable video. De basis van deze video was een bestaande reportage, grotendeels opgebouwd uit testimonials en sfeerbeelden. Clickable video zorgde voor een eigentijdse grafische invulling en de toevoeging van de interactieve tijdslijn, waardoor kijkers direct naar het hoofdstuk kunnen springen wat hen het meest aanbelangt.

Of je nu standhouder bent, bezoeker of je wil de verschillende standformules bekijken, je kan direct doorklikken naar het hoofdstuk dat voor jou van belang is. Heb je concrete interesse in deelname, klik dan meteen door naar de juiste contactpersoon zodat je persoonlijk contact kan leggen om een stand te boeken.

Bekijk hier hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk video kan zijn.

Heb je zelf ervaring met interactieve video, plaats dan je comment in het veld hieronder.

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video

Wim Symoens, video expert.

Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46