Interactieve Video
Betrek je publiek zoals nooit tevoren
Wat is clickable video
Direct engagement
Een video waarbij de kijker direct kan doorklikken vanuit de video naar eender welke lokatie.

Een interactieve toepassing

biedt de unieke meerwaarde dat een passief medium zoals video een echte interactieve toepassing wordt

Waardevol

Kijkers zullen meer tijd doorbrengen met je video en je kan hen doorsturen naar een plek die zowel voor jou als voor de kijker waardevol is.

Social Media

Kunnen vrij verspreid worden via social media zoals Facebook, Linkedin, Twitter en Pinterest terwijl ze hun interactiviteit behouden.

Een clickable video is eender welk soort online video waarbij de kijker direct kan doorklikken vanuit de video naar eender welke lokatie. Dat kan een webshop zijn waar de items verkocht worden die in de video te zien zijn, het kan een website zijn, een promotie of een andere video waar je kijker meer info kan vinden.

Surfers zijn volledig vertrouwd met doorklikken op links en banners. Clickable video biedt dezelfde interactieve mogelijkheden aan op eender welke video, ongeacht waar de video bekeken wordt.

Deze toepassing biedt de unieke meerwaarde dat een passief medium zoals video een echte interactieve toepassing wordt.

Interactiviteit wordt direct omgezet in engagement van de kijker. Kijkers zullen meer tijd doorbrengen met je video en je kan hen doorsturen naar een plek die zowel voor jou als voor de kijker waardevol is.

Clickable video’s kunnen vrij verspreid worden via social media zoals Facebook, Linkedin, Twitter en Pinterest terwijl ze hun interactiviteit behouden.

Clickable Video’s zullen afspelen op alle toestellen, ongeacht het een Mac, een PC, een tablet of een smartphone is – we zullen je doelpubliek kunnen bereiken!

Je kan beroep doen op ons om videocontent van topkwaliteit te produceren en we zullen de interactiviteit toevoegen volgens je behoeftes. Clickable Video is ook bekend onder de naam interactieve video.

AQUAFIN IS EEN KRAK IN HET AANTREKKEN VAN NIEUWE WERKNEMERS

Net zoals zoveel bedrijven zoekt Aquafin naar geschikte medewerkers. Het is uiteraard vrij belangrijk dat sollicitanten de gewenste competenties hebben, daarnaast is het ook zeker een basis voor een goede samenwerking indien kandidaten zich kunnen vinden in de waarden van het bedrijf. Anders kan dit wel eens leiden tot conflicten. De ene situatie al wat grappiger dan de andere….. allez, in de film dan, minder grappig in het echt :-(

Lees Meer
pas jij bij Aquafin? Test het in deze interactieve video
YTONG

Om zoveel mogelijk conversie te bekomen van je kijkers is er meer voor nodig dan enkel de video op je website of op Youtube te plaatsen. Het is zeker de moeite om op een creatieve manier na te denken hoe je de kijk – en de surfervaring van je kijker kan verbeteren…

Lees Meer
Ytong interactieve video
euroshoe interactieve video
EUROSHOE

Euroshoe lanceerde de nieuwe lente & zomer kinderschoenen collectie met een zeer originele video campagne. Deze clickable video heeft een bijzonder hoog fun gehalte. Het is ideaal om de kids te bereiken, te entertainen en om Euroshoe te branden.

Lees Meer
TELENET

Voor Telenet is het erg belangrijk om klanten op hun wenken te bedienen wanneer ze problemen ondervinden met een van de diensten. Als klant kan je terecht op de website voor handleidingen en probleem oplossingen. Je kan naar de helpdesk bellen zodat je directe ondersteuning voor je probleem kan krijgen…

Lees Meer
telenet animatie video
Essentiel interactieve video
ESSENTIEL

Essentiel is een gereputeerd en bekend Belgisch modemerk met Antwerpse roots. Dat Essentiel de nieuwste trends in het Belgische modelandschap mee bepaalt, wordt aangetoond door de verschillende partnerships die het label aangaat. Zo kwam onlangs nog een samenwerkingsakkoord tot stand met Sofie Valkiers…

Lees Meer
ANUBEX

Anubex is een Belgisch IT bedrijf gespecialiseerd in het updaten van verouderde IT platformen. Anubex begreep terecht dat interactieve video de beste manier is om toekomstige cliënten te informeren over hun expertise. Voor Anubex is het van essentieel belang om de complexe workflow te visualiseren op een eenvoudig te begrijpen manier…

Lees Meer
Anubex interactieve video
Iris IPM Clickable Video
IRIS IPM

Iris IPM is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de optimalisatie van IT structuren. Iris IPM levert continu inzichten in de werking van complexe IT platformen. Om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen hebben we in overleg gekozen voor stijlvolle animaties die tonen hoe en waarom IRIS IPM uitstekend is in wat ze doen…

Lees Meer
BELMODO / 3 SUISSES

Tiany Kiriloff van Belmodo en 3Suisses tonen jou dé trends van ieder seizoen.  En met 3suisses.be wordt jouw nieuwe garderobe rechtstreeks aan je deur geleverd.

Klik op eender welke video en je wordt direct doorgestuurd naar de collectie van het seizoen.

Lees Meer
belmodo 3suisses interactieve video
easyfairs video
EASYFAIRS

We kennen allemaal online video’s die de kijker enkel de mogelijkheid geven om op de playknop te drukken. Maar het kan ook helemaal anders !

Bekijk hier hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk video kan zijn.

Lees Meer
STICHTING TEGEN KANKER

Als je een evenement, een dienst of een product onder de aandacht wil brengen, is het logisch dat je je doelgroep daarover informeert. Maar het verspreiden van video is op zich niet voldoende, je wil ook dat de kijkers een actie ondernemen na het bekijken van de video!

Lees Meer
wat weet u over kanker
Een vraag over interactieve video?
WhatsApp chat