Hou bezoekers langer op je site met fullscreen video

laat je zaak groeien door online videoBekijk hieronder 10 prachtige en originele website referenties die er in slagen om sfeer te scheppen, het zijn sites die direct laten zien wat ze te bieden hebben en ze weten de aandacht van bezoekers vast te houden.

 

Een video achtergrond is zonder twijfel de beste manier om de aandacht te trekken op een website. Sterke bewegende beelden of animatie in de achtergrond zal mensen doen stilstaan en kijken. Door visueel te communiceren nodig je bezoekers uit om te onderzoeken wat er gebeurt. Om die reden blijven bezoekers langer op een site en heb je meer tijd om je verhaal te vertellen.

Het ontwerpen van een website wil niet zeggen dat je een statische beleving moet creëren, beweging is maar 1 van de voordelen van websites over print. Met de opkomst van HTML5 is het veel eenvoudiger geworden om animatie toe te voegen voor een rijkere en betere beleving. Deze visuele storytelling tools zullen volop bijdragen tot een meer interessante en persoonlijke beleving van je website. Hetzelfde geldt voor video, dankzij HTML5 en verschillende plugins is het zeer eenvoudig geworden om video of animatie toe te voegen aan je website.

Het grote voordeel is dat je op zeer korte tijd kan tonen wat je product of dienst kan betekenen voor de bezoeker van je site. Daarnaast is het uiteraard het middel bij uitstek om een sfeer, gevoel en emotie over te brengen.

Als referentie heb ik een collectie gekozen van creatieve, mooie en boeiende sites die intensief gebruik maken van video. Originele en professionele video neemt voortaan een belangrijke positie in webdesign. Video is een fantastische manier om een dynamische website te maken die de bezoekers zal aantrekken om langer te blijven.

Vergeet zeker niet om een duidelijke Call To Action toe, zodat er directe interactie mogelijk is.

Contacteer me om te bekijken hoe we creatief aan de slag kunnen gaan voor jullie website.

Raw denim

fullscreen video website raw

Tim Flach

fullscreen video website raw

Gutterdammerung

fullscreen video website gutterdamerung

360 Propertygroup

fullscreen video website 360 property

Chapter one movie

fullscreen video website chapter one

Humans & machines

fullscreen video website humans machines

Designhotels

fullscreen video website designhotels

Humboldt county

fullscreen video website humboldt county

Uncharted waters

fullscreen video website uncharted waters

Interactieve en 360° websites

Tati express

fullscreen video website tati

Peugeot

fullscreen video website intuition

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video

Wim Symoens, video expert.

Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46