Euroshoe lanceert de nieuwe Woeffies collectie met een clickable video: interactieve video van de nieuwste generatie die de kinderen in hun leefwereld benadert

Clickable video, specialist in interactieve video, lanceert een online videospelletje voor Woeffies (een merk van Shoe discount) om kinderen op een originele, leuke en interactieve manier te benaderen in hun leefwereld. “Deze video advertising is een prima aanvulling op onze bestaande campagne. Wij hadden nog geen goede manier gevonden om de kinderen rechtstreeks te betrekken bij Woeffies. De kinderen beleven veel plezier aan het videospelletje, Woeffies kan door de interactieve video sterker gebrand worden. Bovendien is het mooi meegenomen als via de e-couponing actie de verkoop nog gestimuleerd wordt” vertelt David Baens, E-commerce en Online Coördinator bij Euro Shoe Group. Voorgaande campagnes tonen aan dat klanten tot 14X meer tijd spenderen aan het merk tegenover traditionele video en tot 3x per minuut doorklikken op de clickable video.

Het Woeffies concept in een notendop

In een stoere reclamefilm wordt de Woeffies lente- en zomercollectie voorgesteld waarin de kinderen punten kunnen vergaren door te klikken op de in beeld gebrachte schoenen. Drie aangeklikte schoentjes leveren een Woeffies kortingsbon op. Fun, actie en resultaat troef!

Waarvoor is clickable video toepasbaar?

In een clickable video is er een interactieve laag toegevoegd waarin allerlei acties kunnen gekoppeld worden als een aankoop, een download of een link. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer krachtig, zoals:

 • een volledige online store in een video
 • een interactief spel of een wedstrijd
 • een bedrijfsvideo waarin brochures, documenten of een app kunnen gedownload worden
 • een sensibiliserings- of een inzamelcampagne. Doneer direct in de video.
 • een recruteringsvideo met een directe link naar de juiste vacature en ga zo maar door.

Uiteraard kan de clickable video gedeeld worden via social media (Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn) terwijl de volledige interactiviteit behouden blijft. Wat het virale aspect van een campagne enorm vergroot.

8 redenen waarom clickable video een extra boost geeft aan campagnes:

 1. Clickable video is hot en innoverend, en biedt dat extra meer tegenover klassieke communicatiemiddelen. Onderscheidend van de concurrentie!
 2. Clickable video biedt een actieve ervaring aan zijn kijkers. Op en top user experience!
 3. Clickable video geeft een boost aan (e-)sales en brengt geld op! Directe verkoop vanuit een clickable video is perfect mogelijk.
 4. Klanten spenderen tot 14X meer tijd aan het product of merk door een clickable video.
 5. Wanneer je jouw doelgroep sterker wil betrekken bij je product is clickable video uiterst geschikt!
 6. Het spelaspect of de gekoppelde incentive aan de video levert onmiddellijk voordeel op voor de kijker, wat het virale aspect van de campagne enorm vergroot!
 7. Clickable video biedt een ruime waaier aan mogelijkheden om een call to action toe te voegen en bijzonder creatieve campagnes te ontwerpen.
 8. Met de uitgebreide analytics kan je de ROI van je actie onmiddellijk bewijzen en je actie verder verfijnen.

Hebt u zelf originele ideeën over clickable video en games, laat dan je commentaar hieronder achter.

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video

Wim Symoens, video expert.

Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46