Onze diensten

Constant op missie om je concept ijzersterk te verbeelden.

Wat we je kunnen bieden

kwalitatieve videoproductie & Videomarketing
KWALITATIEVE VIDEO PRODUCTIE

We staan nooit stil. Je krijgt de beste concepten, de nieuwste technologie en technieken ter beschikking om je doelgroep op de meest efficiënte manier te bereiken. Je project is bijzonder voor ons, ongeacht het budget.
Als je op een top manier wil communiceren, aarzel niet ons te contacteren.
VLOTTE OPVOLGING
We kunnen je zoveel of zo weinig bijstaan als je wil in het creatieve proces. Wat ook je keuze is, je zal steeds kunnen beroep doen op ons enthousiasme, expertise en efficiënt project management. We zijn bijzonder flexibel en aangenaam in de omgang, wat een van de redenen is dat klanten keer op keer terugkomen.

OP MAAT VAN JE WENSEN

We produceren een grote variëteit aan video’s voor onze klanten, zoals training video’s, explainer video’s, sensibilisering, fundraisers, comedy, bedrijfsfilms, grafiek en animatievideo’s. Onze video’s zorgen voor betere branding en extra bezoekers op websites en kunnen voluit ingezet worden in campagnes.

Uitstekende producties

We maken jouw video die je voor ogen hebt
video productie
VIDEOPRODUCTIE

Clickable Video helpt ambitieuze ondernemers om te groeien door middel van hoog kwalitatieve bedrijfsfilm en video producties. We creëren ijzersterke video’s die je marketing boodschap overtuigend neerzet. Onze klanten zijn vaak grote bedrijven zoals Telenet, Pfizer of ABinbev, KMO’s, reclame – en marketing bureaus, zelfstandige ondernemers en non profit organisaties die beroep doen op onze jarenlange expertise.

video productie door clickable video
VIDEOMONTAGE

We hebben beschikking over Adobe Premiere, After Effects en Color grading tools. Je kan bij ons terecht voor full HD en 4K montage, motion graphics en colour grading. Je krijgt de toegevoegde waarde van onze ruime ervaring in post-productie wat betreft montage, encoding, Blu-ray en DVD authoring en het aanleveren van verschillende taalversies.

video reportage
VIDEO REPORTAGE

Het produceren van echt overtuigende reportages is geen standaard product. We zorgen voor de research die nodig is om echt te begrijpen wat je wil communiceren en dat zetten we om in een unieke en beklijvende reportage. We gebruiken verschillende technieken om een hoogwaardige reportage af te leveren die je doelgroep direct aanspreekt.

bedrijfsfilm
BEDRIJFSFILM

Bedrijfsfilms zijn hoe langer hoe meer de meest kost efficiënte manier om een boodschap over te brengen naar je doelgroep. Bedrijven gebruiken het hoe langer hoe meer om te communiceren met hun klanten en medewerkers. Of je een nieuw product of dienst onder de aandacht wil brengen, of je wil je imago intern of extern versterken, we voegen onze unieke video expertise toe aan je project.

WhatsApp chat