communiceren in tijden van corona

Blijf communiceren met je doelpubliek, ook in tijden van Corona

We leven in een moeilijke en onzekere periode. Het coronavirus beheerst ons doen en laten, Corona zet het leven van iedereen op zijn kop. Bedrijven ondervinden heel wat hinder: verplichte sluiting, klanten die afbellen, productielijnen die stilvallen, producten die niet geleverd worden, medewerkers die van thuis uit moeten werken … En wie weet wat ons nog allemaal boven het hoofd hangt.


Het is meer dan ooit belangrijk om goed te communiceren met je klanten en je doelpubliek én om met hen in contact te blijven.

Om deze reden is het nu een prima periode om aan je marketing & communicatie te werken:

  • Laat zien op welke manier je aanbod is aangepast volgend op de Corona maatregelen. Op welke manier kan je mensen helpen en verder bedienen
  • Mensen blijven gedwongen binnen nu. Maar ze stoppen niet met besteden. Er komt een shift in hoe geld besteed wordt
  • Mensen krijgen een massa vrije tijd ter beschikking, veel mensen gaan nu extra veel tijd online doorbrengen en je content te bekijken
  • Veel merken (en mogelijk je concurrenten) stoppen nu met adverteren waardoor de online advertentie kosten enorm gedaald zijn
  • Er komt zonder twijfel een einde aan deze bizarre corona periode, sta nu al stil bij de heropstart en werk nu aan je strategie

Het is een ideaal moment om proactief te denken en om content aan te maken.

Video is en blijft de meest doeltreffende manier om te communiceren met je leads, klanten en prospects.

Waarom?
 

  1. Een studie van Google toonde aan dat kijkers wel 95 % van de inhoud van een video onthouden. Bij een geschreven bericht blijft er maar 10 % van de boodschap hangen.
  2. De tekst op een website of op sociale media wordt maar voor 20 % gelezen. Daarna haakt de lezer af.
  3. Een boodschap in videovorm wordt ongeveer voor 80 % bekeken.
  4. Nu bijna iedereen in afzondering leeft, worden online platformen heel druk bezocht.

Doe zelf de test.
Hieronder zie je een videobericht met dezelfde boodschap als hierboven, wat komt het beste binnen bij jou?

 Communiceer op een gepaste en authentieke manier.
En we kunnen je hier bij helpen.

Hoe?

Clickable Video is een team van professionals: scenaristen, regisseurs, cameramannen, monteurs, copywriters, grafici en animatie specialisten.
We zorgen ervoor dat jouw boodschap in de juiste tone of voice tot bij je doelpubliek raakt.
Ook met het verspreiden van de boodschap op de verschillende online platformen (Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube) kan je bij Clickable Video terecht. Op die manier bekom je een echt meetbare Return on Investment en waar voor je geld.

We kunnen zeer snel schakelen en op korte tijd een boodschap in videovorm aanmaken én verspreiden.

Zoek je een manier om in deze ongewone tijd in contact te blijven met je doelgroep?
Geef gerust een seintje.


Wij luisteren naar jouw case en zorgen voor de meest gepaste oplossing in deze situatie.

 

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video
Wim Symoens, video expert. Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46
WhatsApp chat