Bedrijfsfilms

Kwaliteit

Zorgeloze producties

Jarenlange ervaring

Bedrijfsfilm

Wil je een bedrijfsfilm laten maken om meer klanten te bereiken? Schakel dan Clickable Video in. Wij zijn specialist in het maken van leuke, creatieve, maar vooral goede bedrijfsfilmpjes waarmee je je klanten bereikt. Wij houden rekening met je budget, de deadline en het videoformaat dat jij voor ogen hebt. Clickable Video bestaat uit een enthousiast en creatief team van professionals. Met onze ervaring en expertise maken wij ieder project tot een groot succes.

 

Het marketingplan van het bedrijf is van groot belang voor de bedrijfsfilm

Bij Clickable Video adviseren wij al onze klanten voordat zij concreet beginnen na te denken over bedrijfsfilmpjes, om eerst na te denken over het marketingplan van het bedrijf. Op welke manier bereik je je klanten? Of waarom bereik je je klanten juist niet? Wat heeft jouw doelgroep nodig, en hoe kan jij daar als bedrijf aan bijdragen? En op welke manier kunnen bedrijfsfilmpjes versterkend werken? Clickable Video helpt je natuurlijk bij dat hele proces. Een bedrijfsfilm maak je door eerst goed na te denken, niet door direct te beginnen filmen!

 

De aanpak van de specialist bij het maken van bedrijfsfilmpjes

Kort na het opstellen van het marketingplan is het van belang om van start te gaan met het maken van een bedrijfsfilm. Ook dan staat Clickable Video weer voor je klaar met een duidelijke aanpak, wij

  • gebruiken het marketingplan en onze inzichten die wij door jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Samen met onze klanten zoeken we naar de geschikte content en doelgroep.
  • produceren de film van script tot scherm en nemen daarin jouw ideeën volledig mee. We produceren een kwalitatieve video die maximale impact heeft bij de doelgroep.
  • ontzorgen. Wij leggen de focus op maximaal rendement met het beschikbare budget, op basis van alle gemaakte afspraken.

 

Contact opnemen?

Wil jij je bedrijf op de kaart zetten en denk je dat een bedrijfsfilm hierbij kan helpen? Schakel dan de hulp van Clickable Video in en bel naar 0496 23 27 46 voor meer informatie over onze dienstverlening en mogelijkheden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
WhatsApp chat