Hoe een IT specialist uitblinkt in creatieve communicatie

Anubex is een Belgisch IT bedrijf gespecialiseerd in het updaten van verouderde IT platformen. Anubex begreep terecht dat video de beste manier is om toekomstige cliënten te informeren over hun expertise.

Voor Anubex is het van essentieel belang om de complexe workflow te visualiseren op een eenvoudig te begrijpen manier. En, het is belangrijk om extra informatie aan de video toe te voegen zonder hem te overladen of hem onnodig lang te maken.

Deze animatievideo is geproduceerd in nauwe samenwerking met het management team van Anubex. Eén van de uitdagingen bij de productie van de video was dat de volledige workflow en alle activiteiten van Anubex zich afspelen in cyberspace. Er bestond geen enkele visuele weergave van de processen waar we ons op konden baseren. Ieder onderdeel van het proces moest op een symbolische manier gevisualiseerd worden.

Bekijk hier de Clickable Video

Vervolgens was het voor Anubex essentieel om de kijker/prospect door te sturen naar de website om daar meer relevante info te vinden. We stelden voor om een transparante interactieve laag aan de video toe te voegen. Op die manier kan de gebruiker op een hotspot klikken, dan komt er een slide-in tevoorschijn waar de gebruiker meer informatie kan bekomen. Van daaruit is het eenvoudig om door te klikken naar een specifieke webpagina, waar nog meer informatie te vinden is.

Wat deze clickable video’s echt interessant maakt, is dat ze interactief blijven zelfs wanneer ze gedeeld worden via sociale media zoals Facebook, Linkedin, Twitter en andere platformen. Op die manier kunnen kijkers en prospects zelf de video gaan verspreiden.

Anubex is een internationaal gereputeerde firma die gespecialiseerd is in de migratie en de transformatie van complexe IT infrastructuren naar nieuwe systemen die tegen de toekomst bestand zijn, zoals mobiele platformen en cloud computing.

Het is opmerkelijk dat Anubex er in slaagt deze migratie uit te voeren zonder het hele systeem tijdelijk stil te leggen. De oude systemen worden getransformeerd naar de nieuwere versies zonder downtime en complicaties voor de betrokken gebruikers.

De expertise en de technologie van Anubex wordt geraadpleegd door sommige van de grootste merken ter wereld, zoals Air France, Alcatel Bell, Citibank, Deutsche Bank, Ford Motor Company enz.

Het is dan ook met plezier dat we Anubex kunnen helpen bij het wereldkundig maken van hun expertise. Op deze manier wordt hun deskundigheid zoveel mogelijk verspreid naar toekomstige klanten en andere mogelijke opdrachtgevers.

P.S. Op het moment van dit schrijven is de Anubex website nog onder constructie.

Denk je zelf aan het opzetten van een videocampagne? We bieden momenteel een gratis introductie van 45 minuten over hoe video marketing tot bijzondere resultaten zal leiden. Klik hier en claim je afspraak.

Over Clickable Video
 
Elk bedrijf moet vandaag de dag een mediabedrijf zijn en video is het meest effectieve medium om in contact te komen met je doelgroep. We maken al jaren alle soorten videoclips, van bedrijfsvideo’s tot promo-video’s, van event video’s tot commercials. Als videomarketing agency zorgen wij er ook voor dat je video’s worden gezien en effectief gaan werken in je marketing funnel. Welke productie je ook plant, groot of klein, praat eerst met ons. We garanderen je dat je niet teleurgesteld zal worden…
We kijken ernaar uit om in gesprek te gaan.
Het is onze missie om ondernemers te helpen zichzelf, hun producten of hun diensten op de best mogelijke manier in beeld te brengen door middel van kwalitatieve video. Met als doel om hun zaak, hun klantenbestand en hun reputatie te doen groeien.
Het is ons doel om onze klanten te helpen met het uitrollen van een lange termijn video strategie zodat ze hun doelen kunnen bereiken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van een uitstekende video marketing strategie voor merken, marketeers en ondernemers.
We bieden:
video marketing strategie & uitvoering
live action video productie
interactieve video
animatie video

Wim Symoens, video expert.

Contactgegevens: wim@clickablevideo.eu, + 32 496 23 27 46