ANIMATIEFILM

Wat we je kunnen bieden

Boeiende, speelse & kwalitatieve animatie video
Verhalen
Voor bedrijven
maken we animaties
die een verhaal vertellen,
die emoties loswekken
en tot actie aanzetten
Innovatie
We zijn dol op werken
met innovatieve
bedrijven die nieuwe dingen
doen, of oude dingen
op een nieuwe manier
Creativiteit
We zijn een klein team
met grootse ideeën en
een wereldwijd creatief
netwerk
Resultaten
We maken niet enkel
leuke animatievideo’s.
Elke video is bedoeld
als Call To Action

Uitstekende animaties

We maken jouw video die je voor ogen hebt

Micrelec in een oogopslag

Het Belgische Micrelec ontwikkelt en installeert hoog technologische producten voor tankstations, zoals onder andere site controllers, betaalterminals en elektronische peilsystemen. Hun klanten bevinden zich niet alleen in de Benelux, maar ook internationaal, zoals bijvoorbeeld in Portugal, Tsjechië, Jordanië enz.
Micrelec is één van de meest ervaren leveranciers van hoogwaardige technologie en flexibele serviceprogramma’s in de E-mobility- en de forecourt retailing sector in de Benelux. Ze bieden onder andere site controllers, betaalsystemen, POS software en online monitoring.

Clickable Video stond in voor de 3D visualisatie van de Micrelec producten.

Bij oplevering van de video kregen we de volgende reactie van de klant: 

Clickable video maakt waar wat het belooft. Deze jongens zijn correct, professioneel en competent.

Wereld kankerdag

Maar liefst een derde van alle mannen en een vierde van de vrouwen gaat voor zijn of haar 75ste levensjaar de strijd tegen kanker aan. Mannen vechten vooral tegen prostaatkanker, vrouwen tegen borstkanker. Longkanker en dikkedarmkanker vertegenwoordigen bij beide geslachten de top 3 van meest voorkomende kankers.

Elk jaar zijn er meer dan 65.000 nieuwe patiënten. Dat cijfer moet naar omlaag, en liefst van al helpen we kanker helemaal de wereld uit. Steun daarom Stichting tegen Kanker en neem deel aan de Wereldkankerdag!

We steunen Stichting Tegen Kanker graag in hun continue uitdaging om meer bewustzijn te creëren rond deze ziekte.

Creative labs @ mediahuis

Mediahuis Connect staat in voor de creatieve branded content van Mediahuis, de overkoepelende uitgeverij boven de Standaard, Gazet Van Antwerpen, het Nieuwsblad etc… Mediahuis connect wil niet zomaar advertenties verkopen, maar wel totaaloplossingen aanbieden.
Daarom creëerden ze Creative Lab, een creatieve denktank die voor elke campagne naar de beste oplossingen zoekt. Het Lab schakelt dan weer specialisten in uit redactie, marketing, distributie en Business Intelligence om intelligente connecties te bouwen tussen een merk en de consumenten.

Clickable Video stond in voor de visualisatie van het creative lab verhaal.

ECCO European Cancer Congress

Clickable Video stond in voor het aanmaken van de verschillende video’s die gebruikt werden om de 20.000 aanwezigen in de juiste mindset te brengen.

Deze video heeft een afwijkend breedbeeld formaat van 4 op 1 aangezien het vertoond werd op een gigantisch scherm van 35m breed op 4m hoog.

De reactie van de klant na afloop deed ons bijzonder veel plezier:

Lees Meer

IRIS IPM

Iris IPM is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de optimalisatie van IT structuren. Iris IPM levert continu inzichten in de werking van complexe IT platformen. Om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen hebben we in overleg gekozen voor stijlvolle animaties die tonen hoe en waarom IRIS IPM uitstekend is in wat ze doen…

Lees Meer

ANUBEX

Anubex is een Belgisch IT bedrijf gespecialiseerd in het updaten van verouderde IT platformen. Anubex begreep terecht dat interactieve video de beste manier is om toekomstige cliënten te informeren over hun expertise. Voor Anubex is het van essentieel belang om de complexe workflow te visualiseren op een eenvoudig te begrijpen manier…

Lees Meer

Telenet

Voor Telenet is het erg belangrijk om hun klanten op hun wenken te bedienen wanneer ze problemen ondervinden met een van hun diensten. Als klant kan je terecht op de website voor handleidingen en probleem oplossingen. Je kan naar de helpdesk bellen, maar nog eenvoudiger is dat je de app direct download vanuit deze video. Zo kan je zelf problemen oplossen.

Lees Meer

Levis

Interne communicatie video voor het bekende verf merk Levis. Op welke manier positioneert het bedrijf zich op de markt, hoe neemt het meer plaats in en op welke manier probeert het zijn positie te verstevigen. Geen betere manier dan dit te communiceren naar alle stakeholders dan via een dynamische video die de verschillende highlights en belangrijkste feiten op een rijtje zet…

Lees Meer

Philips sustainability

Een compleet grafische film op basis van stockbeelden om de groene insteek van Philips in beeld te brengen.

De basis voor deze video waren enkele powerpoints en artikels die ons inzicht in de groene mentaliteit van Philips moesten geven. Het resultaat ziet u hiernaast…

De Voorzorg

Externe communicatie campagne voor de cliënten van de mutualiteit De Voorzorg. Op welk soort dienstverlening kan de klant beroep doen in geval van ziekte of ongeval? Gezien de dienstverlening van de mutualiteit zo uitgebreid is en toegespitst is op verschillende doelgroepen, werden de verschillende situaties opgesplitst in korte video’s.

Er bestaat geen beter medium dan video om het aanbod van De Voorzorg onder de aandacht te brengen van alle mensen die er behoefte aan hebben…

Lees Meer

Geothermie voor grote gebouwen

Geothermie is ondertussen ruim bekend voor alleenstaande huizen. Minder bekend is dat geothermie ook uitermate geschikt is om grote gebouwen mee te verwarmen, te koelen en van sanitair warm water te voorzien.

Voor de specialist ter zake, Eco Heating uit Gent, maakten we deze 3D explainer die het principe uitlegt aan een publiek van aannemers en architecten.

Laat ons van start gaan met je eigen animatie video
WhatsApp chat